Medvjed na vratima
Medvjed na vratima Foto: YouTube/Screenshot

Nitko im ne zvoni tako kasno pa su prije otvaranja vrata pogledali snimku sigurnosne kamere i imali su što za vidjeti.


Obitelj iz Kalifornije na društvenim je mrežama objavila snimku nadzorne kamera na kojoj je zabilježen trenutak u kojem su im na ulazna vrata pozvonila dva medvjeda. ''Oko 22 sata začuli smo zvono. Kako živimo u mirnom susjedstvu, bilo nam je malo čudno da netko zvoni tako kasno. Zbog toga smo ignorirali zvono jer smo mislili da se neka djeca igraju'', priča žena koja je objavila snimku na društvenim mrežama.

Vezani članci Objava spola Glupi internetski trend izazvao požar koji je opustošio više od 4000 hektara šuma, pogledajte reakcije ljudi Medvjed na trijemu Više sreće nego pameti: Na trijemu joj se pojavio gladni medvjed, a ona ga je odlučila nahraniti i pomaziti

''No, kad se zvono oglasilo drugi put, došla sam u dnevni boravak do supruga pa smo odlučili pogledati sigurnosnu kameru da vidimo tko to zvoni. Kad smo vidjeli da nam zvone dva medvjeda, prasnuli smo u smijeh. Vrata smo napokon otvorili tek kad su medvjedi otišli''. Snimku koju je obitelj podijelila na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.