Natjecatelj kola sreće iznenadio je publiku predstavljanjem koje je na društvenim mrežama proglašeno jednim od najboljih u povijesti.

Galerija


Blair Davis, natjecatelj iz američke verzije Kola sreće, postao je hit na internetu jer je za vrijeme predstavljanja rekao da je već 12 godina u braku bez ljubavi sa ženom koja ga je proklela s troje posvojene djece, a spomenuo je da ima i trulog unuka.

Vezani članci Policija na djelu Trebat će im odvjetnik nadljudskih moći, policija ih je ulovila usred zločina Nezgoda u parku Već su se odavno trebali kloniti parkova i igrališta, a to su shvatili na bolne načine

Njegovo predstavljanje nasmijalo je publiku i voditelja, koji je odmah shvatio da je riječ o šali na račun ostalih natjecatelja koji se uvijek hvale predivnim brakom i partnerima, pa se nadovezao: ''Nije ni čudo što ste došli ovdje, samo želite pobjeći od njih.'' Davis je odmah potvrdio da se samo šalio i izjavio koliko voli suprugu i djecu.

Njegovo je predstavljanje izazvalo veliko zanimanje na društvenim mrežama, gdje su mnogi izjavili da je to bilo najbolje predstavljanje u povijesti emisije. Snimku možete pogledati u nastavku, a neke od reakcija prenosimo u galeriji.