Čarape (Foto: Facebook)
Čarape (Foto: Facebook)

Čarape sa zmijskim uzorkom uspjele su prevariti supruga koji se odmah obrušio na "zmije" bejzbolskom palicom.


Žena iz Australija završila je u bolnici s više prijeloma stopala nakon što ju je muž udario bejzbolskom palicom misleći da su mu se u krevet ušuljale zmije. Naime, žena je odjenula seksi čarape s uzorkom zmije, a čarape su bile toliko uvjerljive da su nasmrt preplašile supruga.

Vezani članci Požar u bolnici u Riju (Foto: AFP) Najmanje jedan poginuli u požaru u bolnici u Rio de Janeiru Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

Žena je odlučila malo začiniti akciju u krevetu i iznenaditi supruga seksi čarapama, no čini se da su čarape s uzorkom zmije bile previše uvjerljive. Suprug je dohvatio palicu čim je vidio "zmije" u krevetu pa je udario jednu "zmiju" po "glavi".

Kada je shvatio da je to zapravo stopalo njegove supruge, već je bilo prekasno pa je žena završila u bolnici sa slomljenim stopalom. Fotografije poziranja sa slomljenim stopalom, koje je uslijedilo nedugo nakon poziranja u seksi čarapama, proširile su se internetom, a možete ih pogledati u nastavku.