Face ID tehnologija, kao i paprena cijena novoga uređaja, preko noći su se našli na udaru duhovitih korisnika društvenih mreža.

Galerija


Zafrkanti s društvenih mreža brzo su reagirali na vijest o dolasku iPhonea X. Tek što je Apple predstavio svoj novi model, pametni telefon koji će na hrvatsko tržište stići krajem listopada, uzeli su ga na zub zbog cijene, ali i Face ID tehnologije.

Vezani članci Meksiko u filmovima (Foto: boredpanda.com) Ljudi primijetili da filmovi i serije uvijek koriste isti trik, nije im jasno zašto Mame su blago (Foto: buzzfeed.com) Mame su pravo blago, a neke mogu biti i urnebesno okrutne

Naime, Apple je s iPhone X uređajem u potpunosti odbacio Touch ID, međutim čini se da su brojni skeptični na ideju otključavanja mobitela pomoću biometrijskog skeniranja, pa i unatoč tome što čelnici tvrtke ističu da su šanse da vam netko provali u iPhone pomoću Face ID tehnologije jedan naprema milijun.

Pogledajte u galeriji kako su odgovorili na te najave, od one da će novi mobitel koštati tisuću dolara, pa sve do mogućnosti da pretvorite svoje lice u govance, a što će se doista moći pomoću novih animiranih emojija.