Molba
Molba Foto: Twitter

Netko je zamolio stanare da se stišaju za vrijeme seksa, no čini se da ostali stanari misle drugačije.


Čini se da neke zgrade imaju ozbiljne probleme s izolacijom pa se tako često na društvenim mrežama mogu naći objave koje prenose molbe s oglasnih ploča na kojima se stanare moli da se stišaju za vrijeme seksa.

Vezani članci Vatrogasci na mjestu gdje su se odronili dijelovi zgrade U samo nekoliko minuta u Ilici se odronili dijelovi s čak dvije zgrade: "Srećom, nije bilo ozlijeđenih. Pa sve je bilo puno ljudi..." Poruka na zgradi Nekom iz Španskog smetaju njezine ''noćne strasti'' pa je dobio lekciju: ''Smeta vam kad se netko je*e, a kad muž mlati ženu i djecu..."

Još jedna takva poruka osvanula je na zgradi u Srbiji, a u njoj piše: ''Mole se stanari iz stana br. 33 da smanje ljubavnu buku tijekom dana i noći''. No čini se da ostali stanari ne dijele iste osjećaje pa su penkalom napisali svoje poruke.

Na molbi se tako mogu pročitati poruke kao što su: ''Babe ih 16-tke nitko ne je*e pa urlaju svaki dan'', ''Mole se da nastave iz sve snage'', ''Podrška za zaljubljene'' i ''Samo nastavite''. Slične poruke podrške ljudi su napisali i na društvenim mrežama, a molbu koja je na kraju imala sasvim suprotan učinak možete pogledati u nastavku.