Molba
Molba Foto: Twitter

Netko je zamolio stanare da se stišaju za vrijeme seksa, no čini se da ostali stanari misle drugačije.


Čini se da neke zgrade imaju ozbiljne probleme s izolacijom pa se tako često na društvenim mrežama mogu naći objave koje prenose molbe s oglasnih ploča na kojima se stanare moli da se stišaju za vrijeme seksa.

Vezani članci Golub, ilustracija Njemačka vojna poruka stara čak 110 godina pronađena u aluminijskoj kapsuli, kustos muzeja oduševljen: "Ajme, takav je nalaz izuzetno rijedak" Staanri iz pakla Podstanari se žalili na preveliki polog pa im stanodavac pokazao zašto traži toliki novac

Još jedna takva poruka osvanula je na zgradi u Srbiji, a u njoj piše: ''Mole se stanari iz stana br. 33 da smanje ljubavnu buku tijekom dana i noći''. No čini se da ostali stanari ne dijele iste osjećaje pa su penkalom napisali svoje poruke.

Na molbi se tako mogu pročitati poruke kao što su: ''Babe ih 16-tke nitko ne je*e pa urlaju svaki dan'', ''Mole se da nastave iz sve snage'', ''Podrška za zaljubljene'' i ''Samo nastavite''. Slične poruke podrške ljudi su napisali i na društvenim mrežama, a molbu koja je na kraju imala sasvim suprotan učinak možete pogledati u nastavku.