Priprema hrana može biti umjetnost, no neki mladi više vole brzu hranu.

Galerija


Društvenim mrežama neprestano kruže naslovi i spoznaje o milenijalcima, a proglasi o njima variraju od tvrdnji da su izgubljena generacija pa do toga da će spasiti svijet. I galerija u kojoj prenosimo obroke milenijalaca mogla bi se opisati iz dvije potpuno suprotne perspektive.

Vezani članci Internetske trgovine Isprobali kupovanje u internetskim trgovinama i doživjeli razočaranja koja neće tako skoro preboljeti Grozne frizure Neke frizure izgledaju kao mjesto zločina, za njihovim frizerima trebalo bi raspisati tjeralice

Iz jedne perspektive, čini se da su milenijalci zapostavili čarobnu vještinu kuhanja jer umjesto finih domaćih juha i slasne trpeze s mesom, prilozima, salatom i umacima u sebe trpaju što god im je pri ruci.

S druge strane, čini se da su milenijalci vrlo snalažljivi jer doslovno od svega mogu napraviti brzi obrok i ne gube sate u kuhinji na pripremu kompliciranih jela koja će ionako sutradan izbaciti iz tijela.

Koja od ovih perspektiva bolje opisuje prehrambene sklonosti milenijalaca, svakako provjerite u galeriji koja nije za one slabog želuca.