Priprema hrana može biti umjetnost, no neki mladi više vole brzu hranu.

Galerija


Društvenim mrežama neprestano kruže naslovi i spoznaje o milenijalcima, a proglasi o njima variraju od tvrdnji da su izgubljena generacija pa do toga da će spasiti svijet. I galerija u kojoj prenosimo obroke milenijalaca mogla bi se opisati iz dvije potpuno suprotne perspektive.

Vezani članci Tate se trude Tate se silno trude, ali ne ide im baš: Neki su poslali dijete u školu samo u gaćama, ali ima i gorih Jaja Svatko zna ispeći jaja? Čovjek bi mislio da je to jednostavno, ali prizori s Twittera govore drugačije

Iz jedne perspektive, čini se da su milenijalci zapostavili čarobnu vještinu kuhanja jer umjesto finih domaćih juha i slasne trpeze s mesom, prilozima, salatom i umacima u sebe trpaju što god im je pri ruci.

S druge strane, čini se da su milenijalci vrlo snalažljivi jer doslovno od svega mogu napraviti brzi obrok i ne gube sate u kuhinji na pripremu kompliciranih jela koja će ionako sutradan izbaciti iz tijela.

Koja od ovih perspektiva bolje opisuje prehrambene sklonosti milenijalaca, svakako provjerite u galeriji koja nije za one slabog želuca.