Ibrahim Sedef (Foto: Screenshot/YouTube)
Ibrahim Sedef (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Turski medar odlično je doskočio problemu glednih medvjeda koji su mu krali zalihe i pretvorio ih u marketinški alat.


Ibrahim Sedef je medar iz Turske koji je imao mnoge neprospavane noći jer su mu medvjedi noću uništavali košnice i zalihe meda. Ibrahim im prvo pokušao doskočiti gladnim medvjedima tako što je postavio zaštitu oko meda, no niti to nije pomoglo pa je osim gubitka meda pretrpio i materijalnu štetu.

Vezani članci Vlasnici kuća Pokucao na vrata raskošnih i zanimljivih domova samo kako bi pitao čime se vlasnici bave, a ovo su rezultati Leteći medvjed Gotovo je, nema nam spasa: Leteći medvjedići nisu slatki kao u stvarnosti, siju strah i trepet

Nakon toga Ibrahim se okrenuo noćnim kamerama i pokušao naučiti nešto iz medvjeđeg ponašanja što bi mu pomoglo u borbi protiv njih, no onda je dobio odličnu ideju. Umjesto da ih pokušava odgovoriti od konzumiranja meda, postavio im je stol s uzorcima i pretvorio ih u degustatore.

Snimku degustacija je kasnije podijelio s medijima pa je tako dobio i besplatnu reklamu. Naime, pokazalo se da medvjedi imaju vrlo skup ukus pa tako najviše uživaju u medu Anzer čija cijena doseže i tisuću kuna za jedan kilogram.

Snimku turskog medara čija snimka medvjeda degustatora obilazi internet možete pogledati u nastavku.