Gospođa je pogodila svih šest brojeva, ali i napisala svoje ime i prezime na poleđinu srećke (FOTO: Profimedia)
Gospođa je pogodila svih šest brojeva, ali i napisala svoje ime i prezime na poleđinu srećke (FOTO: Profimedia)

Jedan je muškarac iz jugoistočne Francuske prošlog mjeseca na lutriji osvojio milijun eura, piše BBC. To i ne bi bilo tako neobično da mu se to u nešto manje od dvije godine nije dogodilo već dva puta.


Muškarac koji je dobitni listić uplatio na prodajnom mjestu u regiji Haute-Savoie u jugoistočnoj Francuskoj već je dva puta na lutriji osvojio milijunski iznos. No kada su ga nazvali s prodajnog mjesta da ga obavijeste o dobitku zvučao je, kako piše BBC, prilično ravnodušno.

Vezani članci Slika nije dostupna Na europskoj super lutriji 26. rujna 130 milijuna eura Slika nije dostupna Španjolac na lutriji dobio 76 milijuna eura

U studenom 2016. godine osvoji je također milijun eura. Zaposlenici prodajnog mjesta na kojem je uplatio listić kroz smijeh objašnjavaju kako se ''valjda već navikao na osvajanje milijunskih iznosa''.

Osim toga srećković je nastavio igrati i to svaki tjedan, a svoju ustrajnost objasnio je za francuske medije. ''Vjerujem kako se dobre stvari događaju tri puta'', rekao je.

Oba je puta ostao anoniman za javnost.