Što je tražila, to je i dobila (FOTO: Twitter/@kelseyhall1313)
Što je tražila, to je i dobila (FOTO: Twitter/@kelseyhall1313)

Brojni korisnici Twittera nisu trenutka dvojili trebaju li djevojci omogućiti neugodne trenutke.


Kelsey Hall, dvadesetogodišnja studentica Sveučilišta u Alabami, počinila je 2. prosinca kardinalnu pogrešku kada se upustila u izazivanje internetske zajednice, u ovom slučaju korisnika Twittera.

Vezani članci Fail Profil na Twitteru posvećen savršenom vrisku nasmijat će vas do suza, uživajte u snimkama Petar Puškarić (Foto: Instagram) Skromna božićna želja našeg popularnog glumca i manekena mogla bi vas baš iznenaditi

Naime, mlada je dama tog dana objavila svoju fotografiju u kostimu božićne jelke, pa napisala da će ga nositi svakodnevno na sebi do kraja semestra ako ostali korisnici te društvene mreže objavu podijele tisuću puta.

Gle čuda, nije dugo trebalo da joj neznani i znani omoguće totalno poniženje, pa Kelsey Hall ovih dana doista paradira kao jelka sa zlatnom zvijezdom na čelu.

"Nije mi bilo na kraj pameti kakva će me sudbina zadesiti. Mislila sam da će tu objavu podijeliti najviše pet ili šest mojih prijatelja, pa možete samo zamisliti izraz mog lica kada sam vidjela da je fotografija u dva dana na Twitteru retvitana 23 tisuće puta", kazala je u razgovoru za People Hall, koje se drži obećanog.

Kostim joj je, usput budi rečeno, kupila majka već debelo ogrezla u blagdansko raspoloženje, a dobra vijest po Kelsey je što je do kraja semestra ostalo još nekoliko dana. Dugih i toplih, ali samo nekoliko.