Hrvatska je nekad imala oblik kifle, no čini se da se ova asocijacija promijenila.

Galerija Europske zemlje (Foto: Zackabier) - 7 Europske zemlje (Foto: Zackabier) - 30 Europske zemlje (Foto: Zackabier) - 29 +27 Europske zemlje (Foto: Zackabier) - 28

Youtuber Zackabier na svojem je kanalu objavio video u kojem je ilustrirao na što ga podsjećaju europske zemlje. I dok je Hrvatska tradicionalno ljude podsjećala na kiflu, a one optimističnije na golubicu u letu, čini se da je "Igra prijestolja" promijenila tu percepciju, pa Hrvatska sada ima oblik zmaja.

Vezani članci Internetske trgovine Laži i obmane! Kupovanje preko interneta može biti vrlo rizično, a oni su to iskusili na svojoj koži Jeste li stari? (Foto: Twitter) Ako se sjećate ovih predmeta, možda ste stari: Jeste li dovoljno hrabri da provjerite?

Naši susjedi nisu pobudili toliko laskave asocijacije, a na koga su podsjetile ovog youtubera, svakako pogledajte u galeriji i videu u kojem tumači svoje asocijacije.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju