Most usred grada prostire se između zgrada i praktički dodiruje balkone.

Galerija


Društvenim mrežama kruže fotografije iz Egipta na kojima je zabilježena izgradnja autoceste koja se prostire između zgrada. No gledatelje je zabrinula činjenica da se cesta nalazi samo 50 centimetara od obližnjih balkona pa je mnoge uhvatila glavobolja već od same pomisli na onečišćenje i zvuk autoceste tako blizu doma.

Vezani članci Građevinska inspekcija Građevinskim inspektorima nije jasno kako ove kuće uopće stoje, nagledaju se stvarno svega Fail Nespretni ili nepromišljeni? Doživjeli bolne nezgode i još uvijek traže uzrok

Vlada je vrlo brzo opravdala gradnju činjenicom da su obližnje zgrade izgrađene protuzakonito, što nimalo neće pomoći stanarima, no inspekcija je izašla na teren kako bi popisala postoje li zgrade koje ne krše zakon pa će njihovim stanarima biti ponuđena financijska nadoknada, piše Arab News.

Predstavnici stanara pak tvrde da su njihove zgrade izgrađene po propisima i imaju dozvole iz 2008. godine. Iako tvrde da se ne protive gradnji jer je za opću koristi, žele da svi stanari i poslovni objekti koji se nalaze ispod šestog kata dobiju financijsku naknadu jer im most potpuno blokira pogled.

Most dug 12 kilometara i širok 65 metara trebao bi biti dovršen krajem godine, a slike projekta koji izgleda kao da je ispao iz filma o mračnoj budućnosti možete pogledati u galeriji.