Mladi zapadnjaci bezbrižno putuju azijskim zemljama i prosjače od lokalaca kako bi si platili putovanje.

Galerija


Društvenim mrežama šire se fotografije zapadnjaka koji putuju jugoistočnom Azijom financirajući se novcem kojeg uspiju isprositi. Lokalnom stanovništvu dojadili su takvi "turisti", redovito mlade osobe, koje čak i u siromašnim zemljama prosjače uz beskućnike, te stare i nemoćne.

Vezani članci Fail - 2 Tko je ovdje lud? Nismo znali da se to tako radi, ali možda je problem u nama Simuliranje nesreće (Foto: Screenshot/YouTube) Uhvatio ih VAR: Simuliraju gore od nogometaša, a sve kako bi dobili novac od osiguranja

Neki "turisti" stavljaju povez preko očiju i grle sve koji ima daju novac, neki barem pokušavaju animirati lokalno stanovništvo glazbom ili plesom, no većina jednostavno stoji sa znakovima, često napisanim na engleskom jeziku, tražeći donacije za nastavak putovanja.

Lokalnom stanovništvu dojadili su takvi prizori mladih osoba koje bezbrižno putuju svijetom oslanjajući se na dobrotu stranaca te istovremeno prosjače pored onih koji jednostavno nemaju izbora.

Mislite li da je ovaj trend stvarno neukusan ili je ovo samo najnovija postaja na vječnom putu lokalnog stanovništva da osuđuje turiste, provjerite u galeriji.