Na fotografiji koja je zbunila gledatelje vide se obrisi djevojke i konja, no nitko ne zna dolaze li prema kameri ili odlaze od nje.

Galerija


Na društvenim se mrežama pojavila fotografija djevojke koja vodi konja, no na fotografiji se vide samo siluete pa je gledateljima teško procijeniti dolaze li prema kameri ili odlaze od nje. U komentarima se mogu pročitati neke teorije - neki smatraju da položaj konjskih noga otkriva da se kreću prema kameri, dok drugi tvrde da obris djevojke sugerira da je okrenuta leđima.

Vezani članci Srednjovjekovni puževi (Foto: sadanduseless.com) - 19 Juraj i zmaj mogli su biti Juraj i puž sudeći po ovim ilustracijama srednjovjekovnih nemani Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najpoželjnijih Hrvata priznao da je jako zaljubljen, no sretnicu skriva

Drugi su primijetili da je konjska pozadina veća jer je bliže kameri, što sugerira da odlaze, no drugi opet tvrde da stopala djevojke otkrivaju da se kreće prema kameri. Što vi vidite na slici, svakako provjerite u nastavku.