Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pomoći do određene mjere ima i bez upotrebe raznih zaštitnih krema.


Ukoliko ste ikada imali osjećaj da privlačite komarce poput magneta, mnogo više nego ljude koji se nalaze u vašoj neposrednoj blizini, stručnjaci kažu da niste to umislili, odnosno da doista postoje razlozi zašto su im pojedine osobe privlačnije za slijetanje i sisanje krvi.

Vezani članci Pas i mačka Mačka stala na put psu, jadan ima tolike traume da joj se ne usudi ni približiti Psi dobili društvo Psi dobili društvo, ali izgleda da nisu baš oduševljeni prinovama

Pogledajmo u nastavku do kojih su spoznaja došli novinari Tech Insidera na temelju informacija objavljenih pri Američkom zavodu za zdravstvo i časopisu posvećenom medicinskoj entomologiji, što to daje tim malim napastima povode da izabiru baš vas.

Ubod komarca: 7 pomagača koji odmah uklanjaju svrbež i crvenilo

1) Otežano disanje

2) Pretilost ili trudnoća

3) Tjelovježba

4) Pivo

5) Krvna grupa 0

U čemu je štos? Komarce neodoljivo privlači ugljikov dioksid, ali i mliječna kiselina. Drugim riječima, pomoći do jedne određene mjere ima i bez upotrebe raznih zaštitnih krema, a kažu da bi trebalo čim češće skidati znoj sa sebe i izbjegavati pivo, kao i druga pića ispunjena mjehirućima.