Razbijanje prozora povodom spašavanja pasa postalo je pravi hit na društvenim mrežama, no i dobročinitelji griješe.

Galerija


Dobročinitelji i dušobrižnici ponekad se malo previše unesu u svoj poziv pa počnu spašavati i one koji ne trebaju njihovu pomoć. Tome svjedoči i objava na Facebooku u kojoj se anonimni vozač iz mjesta Weston-super-Mare (Velika Britanija) požalio da mu je netko razbio prozor na automobilu parkiranom ispred trgovine u kojoj je bio 20 minuta.

Vezani članci Kuhinjske nezgode Kuhinjske nezgode od kojih boli srce: Jedni su se spotaknuli i prosuli jelo, a drugi su uspjeli spaliti cijeli kuhinju Spašavanje Preslatka akcija spašavanja: Skočila u bujicu kako bi spasila svoje štene

Počinitelj je vjerojatno htio spasiti psa od vrućine, no u automobilu nije bio pas, već samo plišana igračka u obliku psa. Pogrešku je očito shvatio i "dobročinitelj", koji je nakon razbijanja prozora pobjegao glavom bez obzira.

Vozač se u objavi na Facebooku požalio: "Vratio sam se nakon 20 minuta u trgovini i zatekao razbijeni prozor. U autu nije bio pas, nego kćerina plišana igračka. Kako netko može biti tako glup? Sram ga bilo."