James Allen Hayes prije 20 godina je na lotu osvojio golem novac (FOTO: Screenshot)
James Allen Hayes prije 20 godina je na lotu osvojio golem novac (FOTO: Screenshot)

Nekadašnji je bogataš u samo 20 godina stigao od toplog doma do napuštene garaže.


James Allen Hayes, 55-godišnji muškarac koji je u siječnju 1998. godine na lotu osvojio 19 milijuna dolara, odnosno 115 milijuna kuna, napokon je dolijao jer je u međuvremenu postao pljačkaš banaka.

Vezani članci Slika nije dostupna Mačak Aljoša u sebe 'sprašio' tri boce vina, jedva su ga spasili Slika nije dostupna 'Pretukli su mi mačka jer sliči na Hitlera!'

Posrnuli je nesretnik do ovog trenutka priznao da ih je orobio četiri, premda policija raspolaže indicijama da ih je diljem Sjedinjenih Američkih Država "oderao" ili pokušao opelješiti još sedam.

Da bi priča bila time bizarnija, nekadašnji je bogataš za pohoda uzeo svega 250 tisuća kuna, što je mrvica u usporedbi s iznosom s kojim je nekoć raspolagao na bankovnom računu.

Kako je Hayes propao u tih 20 godina lokalni mediji nisu do kraja precizirali, no otkriveno je toliko da je pola iznosa morao predati bivšoj supruzi te da je rado trošio na drogu, ponajviše heroin.

Kada ga je FBI raskrinkao i uhitio, Hayes je živio u nekoj napuštenoj garaži, pa se iz toga može zaključiti i da je s godinama ostao bez ikakvih nekretnina.

Na čitanje presude će biti izveden 7. lipnja, a prijeti mu 80 godina zatvora.