Jedna je od posebnosti i da budući bračni partneri sudbonodno da mogu izgovoriti u potpuno funkcionalnom kontrolnom tornju.

Galerija


Ukoliko ste dubljega džepa, zaljubljenik u zrakoplove i želite da vaše vjenčanje bude posebno, zračna luka Cotswold nadomak Gloucestershirea mogla bi biti upravo ono što želite jer nudi mogućnost da u bračne vode uplovite u Boeingu 747.

Vezani članci Prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia - 3 Nakon dvije godine stanke u Pulu sletio zrakoplov iz Beograda, a uskoro se vraćaju i druge aviokompanije Vjenčanje, ilustracija Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti

Legendarni je zrakoplov potpuno preuređen za tu prigodu, na njemu se radilo čak sedam mjeseci, a budućim se bračnim partnerima nudi mogućnost da "sudbonosno da" izgovore u potpuno funkcionalnom kontrolnom tornju.

S obzirom da je riječ o golemoj čeličnoj ptičurini, moguće je u skladu sa zahjevima gostiju postaviti i poneku montažnu sobu odvojenu od svadbene sale, a u sklopu aerodroma se nudi i restoran u kojemu se objeduje uz aktivnu pistu.

Zračna luka Cotswold nalazi se u privatnom vlasništvu, prije 15 godina ju je kupio poduzetnik Ronan Harvey, te je nekoć služila kao baza Kraljevskih zračnih snaga.