Marina Lorenzo (FOTO: Screenshot)
Marina Lorenzo (FOTO: Screenshot)

Sretnete li je u Rusiji, zaobiđite ovu francusku reporterku u širokom luku u trenucima dok radi.


Nije se novinarima nimalo lako javljati gledateljima iz gomile, pogotovo ne ako ste atraktivna dama okružena nogometnim navijačima. Mnoge su reporterke do danas u takvim okolnostima doživjele neugodnosti, ali ne i Marina Lorenzo, koja je u subotu u Madridu ispred stadiona Wanda Metropolitano bez ičije pomoći rastjerala navijače Barcelone uoči finalne utakmice Kup Kralja protiv Seville.

Vezani članci Golmani kao papige - 9 Vratari su '90-ih godina izgledali poput papiga, pogledajte urnebesne usporedbe Diletta Leotta (Foto: Instagram) Vladarica travnjaka seksi tijelom zapalila tribine i navijačima pomutila razum

Trpjela je francuska novinarka neko vrijeme uz osmijeh upadice raspoloženih (i vjerojatno pripitih) navijača katalonskog kluba, ali im i pokazala svoju tamniju stranu jednom nakon što je izgubila strpljenje.

Dio ih je rastjerala podignutim glasom, dio mrkim pogledom, pa u miru dovršila zadatak na koji su je poslali urednici Canalka +.  Prijateljski savjet? Zaobiđite je sretnete li je možda u Rusiji, barem dok se nalazi ispred kamera.