Marina Lorenzo (FOTO: Screenshot)
Marina Lorenzo (FOTO: Screenshot)

Sretnete li je u Rusiji, zaobiđite ovu francusku reporterku u širokom luku u trenucima dok radi.


Nije se novinarima nimalo lako javljati gledateljima iz gomile, pogotovo ne ako ste atraktivna dama okružena nogometnim navijačima. Mnoge su reporterke do danas u takvim okolnostima doživjele neugodnosti, ali ne i Marina Lorenzo, koja je u subotu u Madridu ispred stadiona Wanda Metropolitano bez ičije pomoći rastjerala navijače Barcelone uoči finalne utakmice Kup Kralja protiv Seville.

Vezani članci Chiara Bilić i Nivio Stojnić Novinarka pitala istarskog načelnika za imovinsku, a on joj poručio da mu po**ši k***: "Osjećala sam se grozno..." Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ljutiti navijači napali Rakitićevu suprugu zbog poraza Barcelone: "Daj mu da on odjene te tvoje haljine"

Trpjela je francuska novinarka neko vrijeme uz osmijeh upadice raspoloženih (i vjerojatno pripitih) navijača katalonskog kluba, ali im i pokazala svoju tamniju stranu jednom nakon što je izgubila strpljenje.

Dio ih je rastjerala podignutim glasom, dio mrkim pogledom, pa u miru dovršila zadatak na koji su je poslali urednici Canalka +.  Prijateljski savjet? Zaobiđite je sretnete li je možda u Rusiji, barem dok se nalazi ispred kamera.