Alex Hirschi doslovno živi od vožnji superautomobila (FOTO: Screenshot)
Alex Hirschi doslovno živi od vožnji superautomobila (FOTO: Screenshot)

Australka inače zarađuje od vožnji automobila o kojima mi možemo samo maštati i vidjeti ih u filmovima.


Alex Hirschi, Australka koja trenutačno živi i radi u Dubaiju, dobila je od supruga za Valentinovo Ferrari 488 Spider, koji će biti kupljen ukoliko bude njime zadovoljna nakon tjedan dana probne vožnje.

Vezani članci Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja Slika nije dostupna 'Mala znaš kaj... Ljubav ti je precijenjena. Ljubav nije dovoljna'

Luksuzno vozilo ju je dočekalo prigodno ispunjeno s tisuću ruža, a zgodno je reći da ga je suprug izabrao u konkurenciji Lamborghini Huracana, Mercedesa AMG GTR-a i Aston Martina DB11.

Hirschi je inače na društvenim mrežama poznatija kao Supercar Blondie, a na Instagramu je trenutačno prati vojska od čak 630 tisuća ljudi.

Svojedobno joj je članak posvetio i utjecajni Forbes, pa predstavio kao djevojku koja doslovno živi od vožnje superautomobila.

Naime, među prvima je koja ih dobija na probne vožnje kako bi o njima napisala recenzije, a donedavno se u osobnom vlasništvu dičila BMW-om i8.

Svojedobno je nastupila i u epizodi popularnoga showa Top Gear, a imala je priliku sjesti i za volan pravoga pravcatog Batmobilea.