Alex Hirschi doslovno živi od vožnji superautomobila (FOTO: Screenshot)
Alex Hirschi doslovno živi od vožnji superautomobila (FOTO: Screenshot)

Australka inače zarađuje od vožnji automobila o kojima mi možemo samo maštati i vidjeti ih u filmovima.


Alex Hirschi, Australka koja trenutačno živi i radi u Dubaiju, dobila je od supruga za Valentinovo Ferrari 488 Spider, koji će biti kupljen ukoliko bude njime zadovoljna nakon tjedan dana probne vožnje.

Vezani članci Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Zaradio pa se povukao: Sa svojih 200 milijuna funti najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja

Luksuzno vozilo ju je dočekalo prigodno ispunjeno s tisuću ruža, a zgodno je reći da ga je suprug izabrao u konkurenciji Lamborghini Huracana, Mercedesa AMG GTR-a i Aston Martina DB11.

Hirschi je inače na društvenim mrežama poznatija kao Supercar Blondie, a na Instagramu je trenutačno prati vojska od čak 630 tisuća ljudi.

Svojedobno joj je članak posvetio i utjecajni Forbes, pa predstavio kao djevojku koja doslovno živi od vožnje superautomobila.

Naime, među prvima je koja ih dobija na probne vožnje kako bi o njima napisala recenzije, a donedavno se u osobnom vlasništvu dičila BMW-om i8.

Svojedobno je nastupila i u epizodi popularnoga showa Top Gear, a imala je priliku sjesti i za volan pravoga pravcatog Batmobilea.