Rilke Guillén zaslužio je sve pohvale za svoj rad (FOTO: YouTube/Screenshot)
Rilke Guillén zaslužio je sve pohvale za svoj rad (FOTO: YouTube/Screenshot)

Možda sljedeći video inspirira i vas da u dogovoru s nadležnima prekrijete nečim lijepim ionako već pošarane zidove.


Kada bi se umjetnici uz dopuštenje gradova dohvatili sprejeva i kistova, pa krenuli u obračun s grafitima koji doista baš ni na što ne liče, svijet bi bio barem očima ugodnije mjesto.

Vezani članci Grafiti na školi (Foto: Miranda Cikotić/Pixsell) Vandalizam u Splitu uzima maha: Nakon napada na vaterpoliste na zidu osnovne škole osvanuli sramotni grafiti Srp i čekić na spomeniku Franji Tuđmanu (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Vandalski napad: Srp i čekić na spomeniku Franji Tuđmanu u Zagrebu

Meksikanac Rilke Guillén je svoj skroman doprinos toj ideji već dao, pa oduševio internetsku publiku jer je njegov završni rad u brojnima izazvao divljenje.

Vjerujemo da će se i među vama naći očaranih, a možda i inspiriranih da u dogovoru s nadležnima prekrijete nečim lijepim ionako već pošarane zidove.

Guillén nažalost u svojoj objavi na Facebooku nije precizirao gdje je točno iza sebe ostavio ovo djelo, slutimo da govorimo o Ciudad de Méxicu, ali je dobio silne pohvale na toj društvenoj mreži i čak 7 milijuna pregleda.