Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogima se uslijed pijanstva dogodi da počine nekakvu glupost, ali nažalost rijetko tko sutradan ovako reagira i posluša anđela što sjedi na ramenu nakon što demon s druge strane nestane.


Na svašta pijanstvo čovjeka zna preokrenuti u glavi, između ostaloga i na agresivnost i vandalizam. Osobito su nakon piva previše neredima sklone osobe mlađe životne dobi, pa vjerujemo da niste jedanput u životu, u kakvo nedjeljno jutro, svjedočili razbijenom staklu, preokrenutim koševima za smeće, potrganim prometnim znakovima, retrovizorima, portafonima ili kakvoj drugoj šteti.

Vezani članci Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Sunce, vinogradi i litre dobrog vina: Raj po mjeri slavne oskarovke koja se odrekla alkohola - na neko vrijeme Lepa Brena (FOTO: Instagram) Brena popila par viskija pa zagrlila WC školjku: ''Pomiješali su mi dva, tri pića''

Tako se i ovaj mladić iz estonskoga grada Tartua u alkoholiziranom stanju iživio nad cvijećem, ali i napravio gestu zbog koje je zaslužio da mu se trenutačno oprosti i stisne ruka. Pogledajte.