Djevojčica na pučini
Djevojčica na pučini Foto: Facebook/Screenshot

Trajektom su spasili djevojčicu koja je otplutala predaleko od obale.


Na snimci iz Grčke koja kruži društvenim mrežama zabilježena je akcija spašavanja u kojoj se trajekt zaustavio kad je na pučini uočena djevojčica kako pluta na svojem luftiću u obliku jednoroga. Djevojčica je bila smirena i činilo se da jednostavno uživa u moru, a putnici i posada su je brzo izvukli iz mora i vratili roditeljima.

Vezani članci Podvodne ljepote - 22 Duboko ispod površine oceana postoji neki drugi svijet u koji rijetko zavire ljudi Slika nije dostupna Roditelji 10-mjesečnu djevojčicu ostavili samu i otišli plivati, morske struje odnijele je na pučinu

Djevojčica je doplutala oko kilometar od obale u grčkom mjestu Antirrio jer ju je, prema riječima njezina oca, otpuhao snažan vjetar dok se s njom igrao u moru. Nakon što su on i ostali promatrači pokušali bezuspješno doplivati do nje, kontaktirali su kapetana trajekta koji je plovio prema njoj, pišu grčki mediji.

Trajekt je na kraju uspio spasiti djevojčicu, a snimka spašavanja završila je na društvenim mrežama i možete je pogledati u nastavku.