Jelen (Foto: Screenshot/YouTube)
Jelen (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Jelen je uletio u frizerski salon razbijajući staklo izloga i usput preskočio ženu koja je čekala na kauču.


Frizerski salon iz Long Islanda (SAD) postao je poprište neobične nezgode kada je kroz izlog uletio jelen. Jelen je u trku razbio staklo i preskočio ženu koja mu je bila okrenuta leđima. Životinja je jednako iznenadila i frizerku i mušteriju jer niti oni nisu vidjeli da prema salonu juri jelen.

Vezani članci Proizvodi za žene Muškarci pokušali pogoditi cijene i svrhu proizvoda za žene, provjerite kako su se snašli Posjet frizeru u doba korone HZJZ objavio detaljne preporuke: Evo čega se trebaju pridržavati frizeri, manikeri i brijači

Nakon što je uletio u salon, jelen se zaputio u malu kuhinju, ali iz salona kažu da nije napravio nikakvu dodatnu štetu, iako se zabio u nekoliko stvari. Na kraju je pobjegao iz salona s peglom za kosu ovijenom oko rogova.

U neobičnoj nezgodi ozljede je pretrpjela samo jedna osoba koja je završila u bolnici s bolovima u nozi i glavi, a policija još uvijek pokušava dokučiti kako je jelen dospio u salon koji se ne nalazi u blizini šume niti zelenih površina.

Snimku koju je zabilježila sigurnosna kamera možete pogledati u nastavku, bit će vam potpuno jasno da za preživljavanje ovakvog šoka treba imati stvarno dobro srce.