Jelen (Foto: Screenshot/YouTube)
Jelen (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Jelen je uletio u frizerski salon razbijajući staklo izloga i usput preskočio ženu koja je čekala na kauču.


Frizerski salon iz Long Islanda (SAD) postao je poprište neobične nezgode kada je kroz izlog uletio jelen. Jelen je u trku razbio staklo i preskočio ženu koja mu je bila okrenuta leđima. Životinja je jednako iznenadila i frizerku i mušteriju jer niti oni nisu vidjeli da prema salonu juri jelen.

Vezani članci Izazov CIA na Twitteru postavila izazov, provjerite jeste li možda rođeni tajni agent Los Ogromni jelen stao nasred ceste i nije puštao nikoga, mogli su samo čekati

Nakon što je uletio u salon, jelen se zaputio u malu kuhinju, ali iz salona kažu da nije napravio nikakvu dodatnu štetu, iako se zabio u nekoliko stvari. Na kraju je pobjegao iz salona s peglom za kosu ovijenom oko rogova.

U neobičnoj nezgodi ozljede je pretrpjela samo jedna osoba koja je završila u bolnici s bolovima u nozi i glavi, a policija još uvijek pokušava dokučiti kako je jelen dospio u salon koji se ne nalazi u blizini šume niti zelenih površina.

Snimku koju je zabilježila sigurnosna kamera možete pogledati u nastavku, bit će vam potpuno jasno da za preživljavanje ovakvog šoka treba imati stvarno dobro srce.