Suzavac
Suzavac Foto: TikTok/Screenshot

Neki su spremni pretrpjeti mnogo boli kako bi se dokopali slave, no isplati li se to?


Ryan Maddox u očajničkoj je potrazi za slavom pa se nedavno njegova snimka na kojoj dječjim biciklom vozi kroz autopraonicu proširila društvenim mrežama i pogledalo ju je više milijuna gledatelja.

Vezani članci Auto iz Splita ''Nešto smo zaboravili'': Auto iz Splita postao hit na društvenim mrežama zbog repa koji je vukao za sobom Jurnjava po ledu Samo u Americi: Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti, pa se iznenadio rezultatom

Nakon što je okusio slavu, pokušao je ostati pod reflektorima objavom videa u kojem ga mama šprica suzavcem. Na njegovu žalost, video nije naišao na jednako velik odaziv kao njegova prva gluparija jer ga je pogledalo svega nekoliko stotina gledatelja.

Kako je naučio da se ne može baš svatko proslaviti snimanjem gluparija, provjerite u nastavku, a svakako bacite oko i na njegov prvi video iz autopraonice zbog kojeg je mislio da će ga slava vječno pratiti.

 

@theofficialrealmaddox

Letting my mom get back at me for the hell i put her through as a child.firsttry survivor fail pickle friends meleaving youtube mymom

♬ original sound - Ryan Maddox
@theofficialrealmaddox

youtube MeLeaving friends pickle carwash carwashchallenge fail survivor firsttry fun tricycle

♬ original sound - Ryan Maddox