Sudar Kije i BMW-a (Foto: Screenshot/YouTube)
Sudar Kije i BMW-a (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Jasno je da je vozačica Kije skrivila nesreću, no nikome nije jasno što je radio vozač BMW-a.


Na društvenim mrežama objavljena je snimka prometne nesreće iz Rusije u kojoj se vozačica Kije zabila u BMW koji je praktički stajao u desnoj traci. Iako je na prvi pogled sve jasno i vozačica je odgovorna za nesreću jer nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti, već se jednostavno zabila u automobil ispred sebe, mnogi se pitaju zašto je uopće vozač BMW-a stao.

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija Troje ljudi ozlijeđeno u sudaru dva auta u Požegi Sudar Potresna snimka: Nikome nije bilo jasno kako je preživio frontalni sudar s kamionom dok nisu vidjeli marku automobila

Na snimci se vidi samo trenutak u kojem BMW polako kreće s mjesta, a prije toga naizgled samo stoji na raskrižju i blokira promet iz okomite ulice. Neki su gledatelji primijetili da nekoliko trenutaka prije sudara, automobil iz susjedne ulice trkne BMW, koji se tek tada počinje kretati. Vozači BMW-a tako su još jednom pokazali da su mistična bića koja poštuju samo svoja pravila.

Snimku možete detaljno pogledati u nastavku i pokušati dokučiti sve tajne ovog sudara u kojem, na svu sreću, nitko nije ozbiljno ozlijeđen.