Boober
Boober Foto: booberpdx/Instagram

Zbog epidemije je zatvoren klub, no striptizete imaju više posla nego ikada.


Striptiz-klub iz Portlanda (SAD) morao se zatvoriti zbog koronavirusa, no šef je uspio naći posao za sve osoblje, uključujući i plesačice.

Vezani članci Uragan Zeta poharao jug SAD-a - 6 U uraganu koji je poharao jug SAD-a poginulo šest ljudi, poplave probile brane, proglašeno je i izvanredno stanje Oblaci ''Stiže sudnji dan!'': Snimili zastrašujuće oblake na koje nitko nije ostao ravnodušan

Shon Boulden vlasnik je striptiz-kluba ''Lucky Devil Lounge'', koji se odlično snašao u nezavidnoj situaciji. Zatvaranjem kluba plesačice bi ostale bez izvora prihoda jer zarađuju isključivo na napojnicama, a bolje se ne bi proveli ni konobari, kuhari i ostali zaposlenici kluba.

No još se jednom pokazalo da humor može pomoći u kriznim situacijama jer je vlasnik u šali provalio ideju koja se pokazala spasonosnom. Njegova ideja bila je pokrenuti obrt dostavljanja hrane pod nazivom ''Boober'' (spoj Ubera i kolokvijalnog naziva za grudi). Ideju je podijelio i na društvenim mrežama, a ubrzo je shvatio da su ljudi ozbiljno zainteresirani za njegovu uslugu.

Naime, njegova ideja bila je da kuhinja u klubu ostane otvorena, a da hranu dostavljaju striptizete u svojim ''uniformama''. Kada je shvatio da postoji stvaran interes, ideju je predstavio plesačicama i ostalim zaposlenicima, koji su bili sretni što će moći sačuvati posao.

Djevojke koje su donedavno bile striptizete sada hranu dostavljaju dok na sebi imaju samo rukavice, sredstva za dezinfekciju i ljepljivu traku preko bradavica, a  djevojke na djelu možete pogledati u nastavku.