Neoprezni je šef u sekundi uništio restoran (FOTO: Screenshot/YouTube)
Neoprezni je šef u sekundi uništio restoran (FOTO: Screenshot/YouTube)

Čekajte tek da vidite kakva je to gadarija okupala goste i objekt.


Zgodna je stvar pokušati impresionarati goste, ali je još zgodnije pritom imati na umu da restoran u kojemu radite ima aktivirane protupožarne prskalice. Nažalost vlasnika ovog restorana, kao i okupljenih gostiju, šef kojeg je angažirao se prekasno dosjetio da bi odresci na otvorenom plamenu mogli izazvati opću katastrofu.

Vezani članci U požaru na OPG-u Marinković izgorjela stoka - 1 VIDEO Uznemirujući prizori nakon požara OPG-a pored Čazme: Izgorjela stoka, strojevi, bale sijena... Gori trava / Ilustracija Palio pokošenu travu pa pao i poginuo: Već treći slučaj ove godine, vatrogasci poslali upozorenje

Protupožarni sustav u trenutku je potopio objekt, ali nije čak niti to najgore što je uslijedilo. Naime, ustajala voda u cijevima je uništila odjeću prisutnih, baš kao i stolnjake te namještaj.

Usput, ako do sada nikad niste imali priliku vidjeti tu stajaćicu godinama kupanu u cijevima punim korozije, pogledajte na dnu članka na što često liči ta blatnjava smjesa te primijetite u snimkama da je uprava takva gadarija pala na nesretnike iz snimke.

U kojem je točno restoranu došlo do incidenta uz zapise nije navedeno, ali ne mijenja na stvari da svima mogu poslužiti kao dobra lekcija.

.