Anketa
Anketa Foto: YouTube/Screenshot

Ako ne znate što su arapski brojevi, video iz nastavka mogao bi vam biti pomalo zbunjujuć...


Društvenim mrežama kruži isječak iz emisije ''Kontravizija'' u kojoj reporter građane Srbije traži da komentiraju ''to što je Aleksandar Vučić odlučio da, zbog Sirijaca, djeca u osnovnim školama moraju učiti arapske brojeve''. Iako je emisija emitirana u svibnju prošle godine, čini se da je snimka tek sad preplavila društvene mreže.

Vezani članci Fail Na podu su svi jednaki: Nezgode ne mare za ljepotu i seksepil, svi izgledaju isto dok ljube tlo Seks u doba korone Srbi objavili lažne upute Vlade za seks u vrijeme pandemije, smije im se cijeli Balkan

Naravno, arapski brojevi su brojevi koje ionako svi uče, no čini se da neki ljudi koje je intervjuirao toga nisu svjesni pa su izjavili stvari poput: ''Užas, majke mi, to je zaista nepotrebno'', ''Naša djeca su već opterećena gomilom gluposti, sad još i arapski brojevi'' i slično.

Isječak koji nasmijava i povremeno ljuti korisnike društvenih mreža možete pogledati u nastavk pa procijenite mislite li da bi građani Hrvatske davali bolje odgovore.