Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP)
Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP) Foto: Afp

Agent FBI-a koji u tom trenutku nije bio na dužnosti slučajno je iz svog pištolja ranio drugog muškarca u nogu u jednom noćnom klubu u Denveru, priopćila je policija.


Bizarni incident dogodio se za vrijeme noćnog izlaska neidentificiranog agenta. On je, naime, na plesnom podiju odlučio pokazati svoje plesnu umijeće pa je, između ostalog, odlučio napraviti i salto unatrag. Dok je on radio akrobacije, na pod mu je ispao pištolj.

Vezani članci Zoran Milanović GONG prijavio predsjednika Milanovića, niz ministara i načelnika Oružanih snaga zbog posjeta Klubu Dragana Kovačevića Privođenje predsjednika Uprave JANAF-a Dragana Kovačevića - 2 Kovačevićev Klub očito bio jako popularan: Sve duži popis ''uglednika'' koji su ga pohodili

"Kada je agent dohvatio pištolj, došlo je do neželjenog pražnjenja i drugi je muškarac pogođen u nogu", priopćila je policija.

Agent je tada stavio pištolj natrag u futrolu i odšetao s plesnog podija.

Svjedokinja događanja koja je i snimila incident rekla je da su svi bili šokirani jer je agent nakon svega samo odšetao.

Ranjeni muškarac prebačen je u bolnicu i u stabilnom je stanju. Agent koji je skrivio incident ispitan je prije nego što je predan na daljnju obradu FBI-u. Nastavlja se i policijska istraga.

Snimku incidenta pogledajte OVDJE.