Lopov (Foto: Screenshot/YouTube)
Lopov (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Lopov je pokušao ukrasti auto usred bijela dana, no na kraju je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.


Društvenim mrežama kruži snimka iz Brazila na kojoj je zabilježen pokušaj krađe automobila. Krađa se odigrala usred bijela dana tako što su lopovi čekali u automobilu na raskrižju i onda ispriječili put vozilu koje im se svidjelo.

Vezani članci Fail Proizvodi za uljepšavanje dodatno im zagorčali život, izgled im se promijenio u samo jednom trenutku Smrskani auto Komad betona odlomio se sa zgrade i smrskao mu auto, dobro da je barem vlasnik uspio pobjeći

Jedan je lopov potom istrčao iz vozila s puškom uperenom u vozača nadolazećeg vozila, dok je njegov pomoćnik ostao za volanom njihova vozila. Vozilo se udaljilo kada je pomoćnik pomislio da lopov ima sve pod kontrolom jer je uspio izvući vlasnika vozila iz automobila i sjesti za volan.

No nesuđeni lopov nije uspio pokrenuti ukradeni automobil pa je u jednom trenutku čak provirio iz vozila kako bi zatražio pomoć vlasnika, no na kraju se nije uspio pomaknuti s mjesta prije nego što je stigla policija i privela ga. Snimku cijelog teatra apsurda snimljenog nadzornim kamerama možete pogledati u nastavku.