Bager (Foto: Screenshot/YouTube)
Bager (Foto: Screenshot/YouTube)

Radnik je ostao bez plaće, pa je odlučio "povući" i svoj neplaćeni rad.


Građevinski radnik iz Liverpoola (Velika Britanija) pošteno je odradio svoj posao, ali mu nije isplaćena plaća u iznosu od oko 5000 kuna, pa je odlučio "povući" svoj rad. Društvenim mrežama širi se snimka ogorčenog radnika koji je svoj određeni posao uništio bagerom iz protesta poslodavcu koji ga nije isplatio.

Vezani članci Nella Slavica (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nella Slavica ostaje na čelu NP Krka: Vladajući ne vide problem u tome što je imala dvije stranačke iskaznice Glasanje u britanskom parlamentu (Foto: AFP) Ministri  skeptični: "Theresa May mogla bi odustati od trećeg glasanja o sporazumu o Brexitu"

Na snimci se čuje jedan od njegovih kolega koji govori: "Tako je to kada ne plaćate radnike!" Osveta za neisplaćen novac trajala je oko pola sata, a bagerom je uspio uništiti sav posao koji je odradio.

Sve se odigralo na dan kada je hotel na kojem je radio trebao biti otvoren jer su dovršeni radovi, no na kraju je otvaranje odgođeno, a nezadovoljni radnik priveden je u policiju. Snimku njegova osvetničkog pohoda možete pogledati u nastavku.