Obračun u prometu
Obračun u prometu Foto: Twitter/Screenshot

Pokušao se obračunati na semaforu pa shvatio da ipak nije spreman.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je na Twitteru podijelio pjevač Dražan Turina Šajeta uz poruku: ''Bravo, curo! Čke, čke, najbolje su riječke.'' Na snimci je zabilježen obračun u prometu, a iako povod nije poznat, rezultat obračuna je očit.

Vezani članci Šetnja Rijekom Društvene mreže zapalio oglas, traže se dobrovoljci za golu šetnju Rijekom, a poznat je i honorar: "Ne skidam se ni mužu za to" Pacijentica kod doktorice, ilustracija Bez dozvole vozači koje muče alergija ili žgaravica? Obiteljski liječnici protiv: "Pola Hrvatske ne bi smjelo voziti"

Naime, nakon što su se automobili zaustavili na raskrižju jer je na semaforu bilo crveno, suvozač iz plavog Punta odlučio je izaći iz vozila i počeo je vikati na osobu u automobilu ispred sebe. Njegovi glasni uzvici prestali su kad je iz automobila na koji se obrušio izašla vozačica, oboružana teleskopskom palicom.

Muškarac je iz fakinskog poziranja vrlo brzo prešao u kukavički bijeg te s udaljenosti nastavio vrijeđati vozačicu i pozivati je da baci palicu. Snimka je tada završila pa vjerojatno nije došlo do fizičkog obračuna, a snimku koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.