Obračun u prometu
Obračun u prometu Foto: Twitter/Screenshot

Pokušao se obračunati na semaforu pa shvatio da ipak nije spreman.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je na Twitteru podijelio pjevač Dražan Turina Šajeta uz poruku: ''Bravo, curo! Čke, čke, najbolje su riječke.'' Na snimci je zabilježen obračun u prometu, a iako povod nije poznat, rezultat obračuna je očit.

Vezani članci Raskrižje ulica Kneza Višeslava i Držićeva u Splitu Nekome se baš žurilo: Nagazio skupocjeni automobil čak 133 km/h više od ograničenja Očevid nakon pucnjave u Sesvetama - 2 Objavljeni detalji okršaja u Sesvetama: Muškarac teško ozlijeđen, prvo su ga pokušali pregaziti, a onda zapucali...

Naime, nakon što su se automobili zaustavili na raskrižju jer je na semaforu bilo crveno, suvozač iz plavog Punta odlučio je izaći iz vozila i počeo je vikati na osobu u automobilu ispred sebe. Njegovi glasni uzvici prestali su kad je iz automobila na koji se obrušio izašla vozačica, oboružana teleskopskom palicom.

Muškarac je iz fakinskog poziranja vrlo brzo prešao u kukavički bijeg te s udaljenosti nastavio vrijeđati vozačicu i pozivati je da baci palicu. Snimka je tada završila pa vjerojatno nije došlo do fizičkog obračuna, a snimku koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.