Preljub na tribinama (Foto: Screenshot/YouTube)
Preljub na tribinama (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Ljubavne zavrzlame ponekad se manifestiraju i usred sportskih natjecanja, pa dolazi do pravih drama.


Strasti na tribinama mogu uzavreti za vrijeme sportskih događanja, a to se ponekad manifestira i u obliku nesportskog ponašanja. Takvo je ponašanje zabilježeno u viralnom hitu koji se ovih dana ponovno širi društvenim mrežama.

Vezani članci Vlada osuđuje divljanje navijača u Borovu Policija zbog sramotnih poruka u Borovu privela 14 osoba, slijedi im kaznena prijava zbog javnog poticanja na nasilje i mržnju Vlada osuđuje divljanje navijača u Borovu Vlada najoštrije osudila ponašanje navijača u Borovu: "Za to nema i ne može biti opravdanja"

Riječ je o snimci na kojoj je zabilježen muškarac koji pokušava poljubiti svoju djevojku dok ga snimaju kamere, no ona ga odbije jednom izdašnom šamarčinom. Nakon što je pokuša udobrovoljiti plišanom igračkom i kokicama, ona ih baci, a piće koje joj je ponudio prolije mu po glavi.

Napetoj atmosferi na tribinama doprinijela je i djevojka koja je sjedila pored para, a koja mu je dobacila da može poljubiti nju kada ga već djevojka odbija. Priliku je iskoristio i s njom razmijenio dugi, strastveni poljubac, pored vidno zgrožene djevojke.

Kada su konačno dovršili poljubac, muškarac i njegova ''nova djevojka'' otišli su s tribina držeći se za ruke. Snimku cijelog događaja možete pogledati u nastavku.