Kao na vjenčanju
Kao na vjenčanju Foto: YouTube/Screenshot

Svekrva je izvrijeđala mladenku zbog izjave koju je procijenila kao nedopustivu.


Društvenim mrežama kruži snimka iz Kalifornije na kojoj je zabilježen trenutak u kojem mladoženjina majka odluči prekinuti vjenčanje kako bi vikala na mladenku. Naime, burnu reakciju izazvala je mladenkina izjava da voli svojeg budućeg supruga i zbog njegovih mana, što je njegovu majku ponukalo da kaže kako mladenka nema pravo govoriti da njezin sin ima mane.

Vezani članci Fail Proizvodi za uljepšavanje dodatno im zagorčali život, izgled im se promijenio u samo jednom trenutku Policija na djelu Trebat će im odvjetnik nadljudskih moći, policija ih je ulovila usred zločina

Svađa je ubrzo kulminirala i svi su pokušali ušutkati buduću svekrvu pa ju je mladenka čak zamolila da napusti vjenčanje, na što je svekrva odgovorila da ne misli otići jer je platila njezinu vjenčanicu.

Pokunjeni mladoženja dobacio je svojoj majci da i ona očito ima mane jer se ne zna ponašati na vjenčanjima, a na kraju je svekrva izbačena iz prostorije. Ostatak ceremonije prošao je u miru, ali je svekrva dočekala mladence ispred zgrade kad su pozirali za fotografije i ponovno se uvredama obrušila na mladenku.

Snimku koja kruži društvenim mrežama možete pogledati u nastavku, nadamo se da će vaše vjenčanje biti manje uzbudljivo.