Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hvala redatelju prijenosa što nam je omogućio da se dobro nasmijemo, ali i nešto naučimo iz tog prizora.


Nema ništa loše u tome ako vaša partnerica ne dijeli jednaku strast prema sportu, nigdje ne piše da mora, ali ako nogomet doživljava samo kao igru, a derbi protiv ljutoga rivala kao još jednu utakmicu u nizu, zaboga, ne vodite je sa sobom na tribine!

Vezani članci Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Smatrate li i vi takve veze pogrešnima? Trpe grozne uvrede jer ih dijeli 19 godina razlike Ovisnost o mobitelima karakterističan je poremećaj 21. stoljeća (FOTO: Facebook/Screenshot) Imate li i vi nekog bliskoga tko vječno bulji u mobitel? Ovaj je odlučio svoju curu brutalno kažnjavati

Zašto? E, reći će vam zašto izraz lica ovog nesretnika kojem nije bilo do života, a kamoli do razgovora nakon što je u petak svjedočio ponižavanju voljene mu Cracovije od gostiju iz Lubina u utakmici kupa.

Težak poraz od 3:0 na vlastitom terenu bacio ga je u očaj, u emotivni bezdan koji ona nije prepoznala, ali se zato fantastično snašao redatelj prijenosa koji nam je svima omogućio da se dobro nasmijemo, ali i da nešto iz tog prizora naučimo.