Pad policajca
Pad policajca Foto: YouTube/Screenshot

Potjera na biciklima završila je neočekivano, a sve je slučajno snimila kamera.


Policijska potjera na biciklima u našim se krajevima nikad ne viđa, vjerojatno zato što policija ne koristi bicikle jer ne postoji biciklistička infrastruktura. No u nešto razvijenijim zemljama policijske sile na biciklima stvar su svakodnevice.

Vezani članci Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji Bicikl Neslavni rekorder vikenda u Koprivnici: Na dva kotača napuhao 3,13 promila alkohola, policija ga isključila iz prometa

Jedna snimka potjere na biciklima koja se širi društvenim mrežama snimljena je u Gosportu u Velikoj Britaniji, a na njoj je zabilježen i nesretni trenutak u kojem se jedan od policajaca u potjeri razbio kao kruška.

On je jurio cestom za odbjeglim biciklistom kad se odjednom prevrnuo i razbio nasred ceste. Na snimci se čini kao da mu je u jednom trenutku zablokirao prednji kotač pa je policajac umalo izveo salto.

Na svu sreću, policajac nije pretrpio teže ozljede pa se vrlo brzo pridignuo i pripremio za nastavak potjere, a snimku neobičnog pada možete pogledati u nastavku.