Striptizeta (Foto: Screenshot/Instagram)
Striptizeta (Foto: Screenshot/Instagram) Foto: Screenshot/Instagram

U Rusiji je došlo do skandala kada je istražiteljica na Dan zaštite Domovine u postaju dovela striptizetu.


Ruski mediji prenose da je istražiteljica u policijskoj postaji Ulan-Ude u Rusiji dobila otkaz jer je kolegama za Dan zaštite Domovine unajmila striptizetu. Tamošnje Ministarstvo unutarnjih poslova osudilo je potez tvrdeći da je njime osramotila policiju.

Vezani članci Splitska policija Udarila ga bocom po glavi, zalila pivom i uzela novac, a njezin pomoćnik iskoristio situaciju i ukrao mu bankovnu karticu Ima jedan svijet (Foto: klyker.com) "Ima jedan svijet...": Zavirite u dubine interneta koje su trebale ostati skrivene

Snimka plesa postala je viralni hit preko noći jer ju je netko od pristutnih policajaca objavio na društvenim mrežama, što je ubrzalo postupak protiv istražiteljice. Na snimci se vide policajci i policajke kojima je podjednako neugodno zbog nastupa pa mnogi pokušavaju skrenuti pogled s egzotične plesačice, dok drugi jedu tortu.

Reakcije na društvenim mrežama varirale su od komentara da zabava izgleda kao iz kamenog doba pa do onih koji ne vide ništa sporno. Je li nastup striptizete u policijskoj postaji u vašim granicama dobrog ukusa, provjerite u nastavku.