Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Klasični prizor iz ruske svakodnevice nekakav je zafrkant iskoristio kako bi se našalio s vlastitim narodom.


Ako se na društvenim mrežama ijedan narod ističe bizarnim fotografijama i video zapisima, čak do te mjere da iz godine u godinu uzima titulu u konkurenciji, onda su to Rusi.

Vezani članci Ruska svakodnevica Ljudi se zgražaju, a njima je to svakodnevica: Čovjek se navikne na baš sve, pa tako i na život u Rusiji Parodija (Foto: Instagram/brosbeingbasic) Išle su im na živce objave prijateljica na društvenim mrežama pa su ih pošteno ismijali

Materijali koje objavljuju redovito izazivaju čuđenje u svijetu, a odlikuju ih uglavnom tučnjave, alkohol, Adidas trenirke, čučanje, tepisi na zidovima i moda upitne estetske vrijednosti u očima promatrača rođenog izvan te države.

Svjestan je toga bio i autor sljedeće parodije, koji je jedan klasični prizor iz tamošnje svakodnevice iskoristio kako bi se našalio s vlastitim narodom.

Nazvao ga je "blyats" prema uvredi koju Rusi poslovično koriste (nećemo prevoditi), pa na scenu namontirao uvodnu špicu iz popularne američke serije "Prijatelji".

Video sadrži dobar dio prethodno nabrojanih karakteristika, te smo vas prije gledanje dužni upozoriti na par kadrova ispunjenih nasiljem.