Zoom poziv
Zoom poziv Foto: YouTube/Screenshot

Pojavio se u virtualnoj sudnici kao mačka pa je postao hit na internetu.


Teksaški odvjetnik Rod Ponton sudjelovao je u parnici koja se odvijala preko Zooma, no čini se da nije provjerio postavke pa se u virtualnoj sudnici pojavio kao mačka. Kako je parnica imala prijenos uživo preko interneta, snimka nezgode vrlo je brzo postala hit.

Vezani članci Mačka Gorana Kušeca omela sučeljavanje VIDEO Nepozvani gost ušetao na sučeljavanje i zbunio Mislava Bagu: ''Oprostite, je li mi se to učinilo...'' Mačka Mačka postala hit na internetu, snimka je milijune nasmijala do suza

Odvjetnik se pojavio u ruhu mačke jer je filter koristila njegova kći, a on je zaboravio ukloniti filter. Nakon što je snimka postala viralna, na društvenim mrežama oglasio se i sudac koji je sudjelovao u pozivu te je upozorio sve one koji koriste Zoom u poslovne svrhe da svakako provjere postavke filtera prije službenih poziva, pogotovo ako aplikaciju koriste i njihova djeca.

Snimku koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa pogledajte još jedan od benignijih razloga zbog kojih ljudi misle da je pravni sustav jedna obična neslana šala.