Navijačica (Foto: Screenshot/Twitter)
Navijačica (Foto: Screenshot/Twitter) Foto: Screenshot/Twitter

Krupna zlostavljačica odabrala je krivu žrtvu i na kraju ostala osramoćena i s pokojom modricom.


Društvenim mrežama kruži snimka obračun dvije djevojke, a njihovu tučnjavu do sada je pogledalo više od 10 milijuna znatiželjnika. Na snimci je zabilježena krupnija djevojka koja provocira sitnu navijačicu u uniformi te je u jednom trenutku udari šakom u glavu.

Vezani članci Obračun (Foto: Screenshot/YouTube) Kamiondžija šakama napao starca, a on mu nije ostao dužan i nokautirao ga strašnom ljevicom Obračun (Foto: Screenshot) ''Genijalci" se potukli s predmetima i nekim čudom izgubili tučnjavu

Iako je navijačica pokušala smiriti situaciju i poručila zlostavljačici da se ne želi tući, nije joj ostala dužna pa je istog trenutka uzvratila da bi na kraju uspjela prizemljiti krupniju curu hrvačkim potezom, na opće oduševljenje promatrača. Video je podijelila sestra navijačice koja je uz snimku napisala: "Moja mlađa sestra završila je u tučnjavi i mislim da nikad nisam bila ponosnija na nju. Imala je telefon u ruci i sve, TO JE MOJA SESTRA, IDEMOOOO!!!". Snimka je vrlo brzo postala viralna, a možete je pogledati u nastavku.