Piton u školjci
Piton u školjci Foto: YouTube/Screenshot

Mladić je sjeo na WC školjku, a onda ga je zmija ugrizla za penis i počeo je kaos.


Siraphop Masukarat 18-godišnji je mladić iz Tajlanda koji je završio u medijima jer mu se ostvarila najgora noćna mora. U utorak navečer sjeo je na toaletnu školjku, s mobitelom u ruci, a onda je osjetio prodornu bol u penisu.

Vezani članci Zmija i mačka Gladna zmija pokušala omastiti brk na kućnoj mački, vlasnik jedva uspio pobjeći s ljubimcem Piton Monty Piton Monty progutao cijeli ručnik za plažu, veterinarska ordinacija objavila snimku izvlačenja

Kad je pogledao što se događa, vidio je da se u školjci nalazi zmija koja je zarila zube u vršak njegova spolovila. Čim ga je pustila, počela je štrcati krv, a prestravljeni Siraphop počeo je vikati i istrčao je iz toaleta s gaćama oko gležnjeva, piše Mirror.

Majka je uspjela primiriti mladića i pozvala hitnu, a po dolasku u bolnicu dobio je tri šava na glaviću penisa. Protiv ugriza dobio je samo antibiotsku terapiju jer zmija na sreću nije bila otrovnica.

Ubrzo je u medijima završila snimka osobe koja je došla ukloniti zmiju, a pritom su snimljeni i krvavi prizori po toaletu i stanu. Zmija je i dalje bila u školjci, a ispostavilo se da je riječ o pitonu dugom četiri metra. Zmija je na kraju puštena u šumu. Snimku uklanjanja zmije možete pogledati u nastavku.