Auto na pruzi
Auto na pruzi Foto: YouTube/Screenshot

Nije mu se dalo čekati vlak, ali nestrpljivost se nije isplatila.


Nestrpljivost u prometu često vodi do neželjenih posljedica, a to je iskusio i nestrpljivi vozač automobila koji nije mogao pričekati nekoliko minuta da se podigne rampa na željezničkoj pruzi, već ju je pokušao zaobići.

Vezani članci Obračun s rampom (Foto: Screenshot/YouTube) Obračun vozača i rampe čista je rapsodija, morate pogledati genijalnog vozača na djelu Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Smijali se vozaču koji je slupao auto pa i sami završili u prometnoj nesreći

Iako je vozač provjerio dolazi li vlak prije nego što je krenuo preko tračnica, čini se da nije dobro procijenio brzinu nadolazećeg vlaka pa se bez bojazni uputio preko tračnica, samo da bi nekoliko sekundi kasnije pobjegao iz automobila jer je prema njemu jurio vlak.

Nestrpljivi vozač prošao je bez ozljeda, ali vlak je udario automobil, koji nakon sudara nije bio u voznom stanju. Snimku iz Beograda možete pogledati u nastavku pa provjerite još jedan argument zašto treba biti strpljiv u prometu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju