Muškarca je iznenadilo oštro skretanje udesno (FOTO: YouTube/Screenshot)
Muškarca je iznenadilo oštro skretanje udesno (FOTO: YouTube/Screenshot)

Muškarca, koji je prije samo deset mjeseci dobio kćer, iznenadilo je oštro skretanje na nekadašnjoj trkaćoj stazi.


Tridesetogodišnji muškarac iz Bruxellesa, inače otac djevojčice stare tek deset mjeseci, izvukao se iz gadne prometne nesreće neokrznut, unatoč tome što je izletio s ceste pri brzini od 200 kilometara na sat.

Muškarac je, naime, krajem rujna odlučio isprobati mogućnosti automobila Audi RS3 na bivšoj trkaćoj stazi u Chimayju, pa je počinio veliku grešku što prethodno nije proučio put.

Iznenadilo ga je, vidjet ćete na snimci, oštro skretanje udesno, te je završio u polju, na desnoj bočnoj strani gotovo u potpunosti smrskanoga vozila.

"Nikome nije jasno kako, ali iz automobila sam izašao bez prolivene kapi krvi ili slomljenoga prsta. U bolnici sam završio iz čiste predostrožnosti", izjavio je čovjek željan adrenalina za Sudpresse te tome dodao da se više nikada neće upuštati u nešto slično.

Kada već spominjemo Chimay, dodajmo priči da su se u tom kraju vozile ulične trke između 1929. i 1972., te da je staza dugačka 10,4 kilometara naposljetku zatvorena za tu vrstu aktivnosti upravo iz sigurnosnih razloga.