Panamskim navijačima nije bilo na kraj pameti da će ih nakon poljupca s druge strane dočekati duboki muški glas (FOTO: Screenshot)
Panamskim navijačima nije bilo na kraj pameti da će ih nakon poljupca s druge strane dočekati duboki muški glas (FOTO: Screenshot)

Panamskim navijačima nije bilo na kraj pameti da će ih nakon poljupca s druge strane dočekati duboki muški glas.


Autori panamske humoristične emisije naziva Infraganti, koji gledatelje iz subote u subotu vesele raznim skečevima, našalili su se s tamošnjim nogometnim navijačima tako što su im podmetnuli transseksualca.

Vezani članci Navijači, privođenje Ustavni sud: "Velikogorički sud navijaču je prekršio ustavno pravo na slobodu" Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača

Naime, vesele su muškarce nagovarali na poljupce s našminkanom prsatom damom skrivenom iza golemih naočala, čiji bi pravi identitet isplivao na površinu jednom nakon što bi progovorila dubokim muškim glasom.

"Drago mi je, ja sam Carlos", bila je posljednja rečenica na svijetu koju su ti navijači očekivali nakon pusa, međutim baš nitko od njih na podvalu nije loše reagirao.

Čini se da je skeč snimljen uoči dvoboja s Kostarikom sredinom listopada, ali je na službenom kanalu showa na Instagramu objavljen tek ove subote.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju