Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda je netko na društvenim mrežama pustio glasinu da je agresivni muškarac teško stradao prilikom kontranapada, novinari su dobili potvrdu da tome ipak nije bilo tako.


Kineske društvene mreže upravo je preplavila snimka ulične tučnjave zbog parkirališnog mjesta. Video tog sukoba zabilježenoga u Chongqingu objavljen je i u tamošnjim informativnim emisijama, a povod je između ostalog bila glasina da je neki trener MMA boraca od svog suparnika jednim udarcem napravio "biljku".

Vezani članci Slika nije dostupna Masovna tučnjava u turskom parlamentu, zastupnici se popeli na klupe i udarali jedni druge Dvije žene potukle se na Slavonskoj aveniji Makljaža u Zagrebu: Žene izašle iz auta, potukle se i zaustavile promet

Srećom, novinari kineskoga lista The Paper su došli do potvrde da tome ipak nije bilo tako, odnosno da se muškarac koji je izvukao deblji kraj, ali i koji je isprovocirao tučnjavu, pridigao s poda bez težih posljedica.

Novinarima tog lista su ujedno potvrdili da je nesretnik imao posla s neimenovanim instruktorom mješovite borilačke borbe, ali i da je u napad krenuo uz poznavanje tajlandskog boksa jer tu vještinu inače trenira. 

Upozoravamo da sljedeća snimka sadrži prizore nasilja!