Puri Bag
Puri Bag Foto: YouTube/Screenshot

Pokušao je pročistiti muljevitu vodu iz lokve, a rezultati su zanimljivi.


Iako je voda neophodna za život, dostupnost pitke vode može biti problem u ruralnim područjima diljem svijeta. Dostupnost vode važna je i pustolovima koji se oslanjaju na izvore prirodne vode, koja može izgledati kristalno čisto, ali svejedno skrivati nametnike opasne za zdravlje.

Vezani članci Visoki napon Oprez, visoki napon! Doživjeli bliske susrete sa strujom koje će pamtiti do kraja života Tesla i kočija Kad Tesla naiđe na kočiju: Kočija potpuno zbunila računalo u autu, putnici su samo gledali u nevjerici

Proizvodi za čišćenje vode sve su dostupniji, pa tako postoji i vreća za filtraciju vode koja u kombinaciji s prahom za pročišćavanje može poslužiti kao spas u zadnji čas. Jedan pustolov odlučio je testirati ove proizvode i rezultate podijeliti na društvenim mrežama.

U pokusu je koristio vodu iz lokve koju je pokušao pročistiti Puribag vrećom za filtraciju i P&G praškom za pročišćavanje vode. Rezultate eksperimenta možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju