Muškarac snimljen kako \
Muškarac snimljen kako \"opći\" s 9. rupom na golf terenu (Screenshot YouTube)

Volite li golf? Možda ne baš toliko kao muškarac koji je snimljn dok je imao "seksualni odnos" s rupom broj 9 i šipkom za zastavu.


Steven Gayton, koji je pokušavao završiti tečaj za 18 rupa, primijetio je čovjeka koji je na kiši ležao na travi s hlačama spuštenim ispod koljena.

Vezani članci Automobili u prekršaju VIDEO Provjerili smo zašto vozači upadaju u rupu u centru Zagreba: ''Čim se odmaknemo na pet minuta...'' Upala u rupu na tračnicama na Ilici FOTO Vozačica autom upala u rupu na cesti u Ilici i blokirala tramvaj

Na snimci se može vidjeti kako muškarac trlja stražnjicu o šipku za zastavicu i snima se mobitelom. Videosnimka je nastala na golf terenu Brackenwood Golf Course u Merseysideu u četvrtak. 

Na snimci se čuje kako Steven govori: "Tu je mladić koji se je** sam sa sobom i sve snima telefonom. Pogledajte".

Nakon minute muškarac vraća zastavicu na mjesto u rupu, ustaje i oblači hlače.

"Odavde je izgledalo kao da je stavio penis u rupu dok mu je zastava bila u stražnjici. To je najčudnija stvar koju sam imao nesreću vidjeti", rekao je Steven.

Steven je videosnimku podijelio u četvrtak na Facebooku i od tada je pregledana više od 400.000 puta. Uz naravno, na stotine komentara na društvenim mrežama.