Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Incident su navodno zakuhali nepozvani gosti, a jedna je osoba u bolnicu stigla u komi.


Policija u kalifornijskom gradu Fremontu zasad je uhitila samo dvojicu sudionika opće tučnjave koja je izbila u subotu navečer ispred jedne od tamošnjih svadbenih sala.

Vezani članci Slika nije dostupna Trajali su koliko i utrka na 100 metara: Mladenci se posvađali tek što su sišli s oltara Slika nije dostupna 2 u 1 - vjenčanje i mlataranje: Svadbeno veselje preraslo u navijačku tučnjavu

U makljaži je sudjelovalo pedesetak osoba, što gostiju, a što ljudi koji su navodno na zabavu pokušali upasti nepozvani.

Prema riječima mladenke, Manjeet Kaur (25), upravo su neželjeni gosti i zakuhali obračun, koji je u konačnici dvojicu nesretnika stajao teških ozljeda.

Jedan je od njih u bolnicu stigao u komi, što možda i ne bi bio slučaj da se policija pojavila ranije. Nažalost, prema riječima fotografa Raja Singhoda, od početka tučnjave do dolaska snaga reda je prošlo dvadesetak minuta, puno i previše da ne bi potekla krv.

"Upali su na zabavu i počeli gnjaviti djevojke. Nakon što su izbačeni, ostali su čekati na parkiralištu da zabava završi i obračunaju se s gostima", prepričala je mladenka, dodavši da dvojica redara, od sedmero koliko ih je trebalo raditi na osiguranju, nisu poduzeli baš ništa.