Jay Swingler je mogao poginuti zbog šake klikova (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jay Swingler je mogao poginuti zbog šake klikova (FOTO: YouTube/Screenshot)

Jay Swingler lako je mogao smrtno stradati zbog šake klikova.


Svašta danas youtuberi izvode za šaku klikova, pa je tako jednom od njih upravo palo na um zagipsati glavu i gurnuti je u mikrovalnu pećnicu kako bi dobio odljev unutrašnjosti aparata. Vrlo mudro, zar ne?

Vezani članci U požaru na OPG-u Marinković izgorjela stoka - 1 VIDEO Uznemirujući prizori nakon požara OPG-a pored Čazme: Izgorjela stoka, strojevi, bale sijena... Pulski vatrogasci izvlačili neoprezne kupače iz mora Niz kobnih skokova u more u Istri i ovoga ljeta: Dosad je spašeno 12 osoba, ali posljedice će imati cijeli život

Naravno da je ideja završila onako kako bi razuman čovjek predvidio, pa su u srijedu, nešto iza podneva, u predgrađu Wolverhamptona intervenirali vatrogasci koji su sat vremena oslobađali "bisera".

Srećom, youtuber u pitanju, Jay Swingler, čitavo je vrijeme uspijevao u ustima držati cijev kroz koju je disao, pa priča nije završila tragedijom do koje je lako moglo doći da ju je ispustio.

Vatrogascima svejedno nije bilo lako jer su čitavo vrijeme morali udarati po polifilu i pritom paziti da Swingleru ne ozlijede lice, u prvome redu oči.