Jay Swingler je mogao poginuti zbog šake klikova (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jay Swingler je mogao poginuti zbog šake klikova (FOTO: YouTube/Screenshot)

Jay Swingler lako je mogao smrtno stradati zbog šake klikova.


Svašta danas youtuberi izvode za šaku klikova, pa je tako jednom od njih upravo palo na um zagipsati glavu i gurnuti je u mikrovalnu pećnicu kako bi dobio odljev unutrašnjosti aparata. Vrlo mudro, zar ne?

Vezani članci Utapanje, ilustracija - 3 Spasioci savjetuju: Što učiniti ako vidite da se netko utapa? Jednu stvar nikada ne biste smjeli napraviti U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka Kod Nove Gradiške kuća se urušila na čovjeka: Radovi umalo završili kobno, muškarca su morali izvlačiti vatrogasci

Naravno da je ideja završila onako kako bi razuman čovjek predvidio, pa su u srijedu, nešto iza podneva, u predgrađu Wolverhamptona intervenirali vatrogasci koji su sat vremena oslobađali "bisera".

Srećom, youtuber u pitanju, Jay Swingler, čitavo je vrijeme uspijevao u ustima držati cijev kroz koju je disao, pa priča nije završila tragedijom do koje je lako moglo doći da ju je ispustio.

Vatrogascima svejedno nije bilo lako jer su čitavo vrijeme morali udarati po polifilu i pritom paziti da Swingleru ne ozlijede lice, u prvome redu oči.