Pretjecanje
Pretjecanje Foto: YouTube/Screenshot

Tata je objasnio sinu što znači karma zahvaljujući maloj pomoći policije.


Na društvenim mrežama objavljena je snimka oca koji je dobio priliku naučiti dijete vrlo važnu lekciju o karmi zahvaljujući agresivnom vozaču koji ih je pretekao i umalo se zabio u njih. Tata i sin autom su se približavali raskrižju kada je ispred njih projurio automobil koji ih je pretekao unatoč tome što je suprotni smjer bio pun automobila, a i u njihovu smjeru bio je zastoj.

Vezani članci Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Rizični poslovi Nije ni čudo da muškarci žive kraće od žena, pogledajte kako se ponašaju na poslu

Neoprezni vozač umalo se zabio u automobile, a sve je vidio policajac koji je stajao u koloni u suprotnom smjeru. Policijsko vozilo odmah se okrenulo i krenulo u potjeru za neopreznim vozačem, a tata je dobio priliku objasniti sinu što je to karma.

Snimku neopreznog pretjecanja koje je moglo završiti nesrećom, no na kraju je samo poslužilo kao važna lekcija svakako pogledajte na snimci iz automobila u kojem su bili otac i sin.